παιχνιδια paixnidia games

καινουρια παιχνιδια: Αρχική Δράση Οδήγηση Μόδα Πολεμικά Μαγειρική 3D / Unity Multiplayer Για Κορίτσια Για Αγόρια Σπορ

 

Παιχνιδι Σταυροφορία Ζομπι (Zombie Crusade)!

Ζομπι στον Μεσαίωνα ερχονται να καταστρεψουν το βασίλειο, και εσυ, σαν καλός Ιππότης πρέπει να τα σταματήσεις πάση θυσία. Τοποθέτησε τους στρατιώτες και τοξότες σου σε καίρια σημεία για να αναχαιτίσεις τα αδίστακτα ζόμπι! Προχωρημένο tower defense paixnidi.

 

Οδηγίες παιχνιδιού: Με το ποντίκι βάζεις τα στρατιωτάκια σου σε καίρια σημεία για να σταματήσεις τα επερχόμενα ζόμπι. Οι τοξότες μένουν σε σταθερό σημείο, ενω τους ιππότες σου μπορείς να τους μετακινείς σε μια ακτίνα γύρω απο την βάση τους, ανάλογα που εχει εχθρους. Κλικαροντας στην βαση των ιπποτών, κανε κλικ στο σημαιάκι και μετα τοποθετησέ το εκει που θέλεις για να επιτεθούν στα ζόμπι. Αλλιώς μενουν στο ιδιο σημείο και πολεμάνε. Επι πλέον, έχεις και άλλα οπλα μιας χρήσεως στην διάθεσή σου (στο μενου κατω αριστερά) όπως παγίδες, βομβίτσες, κλπ. Κάποια ξεκλειδώνονται όσο προχωράς σε επίπεδα στο παιχνίδι.

zombie crusade tower defense game

Μοιράσου αυτό το παιχνιδι “Zombie Crusade” με τους φίλους σου!

 

παιχνίδια σελίδα: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15           mobile paixnidia

 Παίξε paixnidia: Αρχική Δράσης Οδήγησης Μόδας Πολεμικά Μαγειρικής 3D / Unity Multiplayer Για Κορίτσια Για Αγόρια Σπορ

copyright 2007-2021 παιχνιδια.com All rights reserved Πνευματικά δικαιώματα για τα paixnidia ανήκουν στους δημιουργούς των παιχνιδιών και δημοσιεύονται εδω με την συγκατάθεσή τους. Σχέδιο και εκτέλεση απο τα παιχνιδια.com. Δωρεάν παιχνίδια για αγόρια, κορίτσια, παιδιά. Free games for boys and girls. Δωρεάν mobile παιχνιδια paixnidia gia agoria kai paixnidia gia koritsia.

Sitemap xml | Privacy Policy - Προσωπικά Δεδομένα

paixnidia games παιχνιδια