παιχνιδια paixnidia games

καινουρια παιχνιδια: Αρχική Δράση Οδήγηση Μόδα Πολεμικά Μαγειρική 3D / Unity Multiplayer Για Κορίτσια Για Αγόρια Σπορ

Atlantis: Ψάχνοντας γιά την χαμένη Ατλαντίδα, ξεκινάς από την αρχαία Φοινίκη με προορισμό την Καρχηδόνα, κατακτώντας περιοχές καί μαζεύοντας θησαυρούς καί κομμάτια από τον χάρτη που θα σε οδηγήσει στον τελικό σκοπό σου.

 

Οδηγίες παιχνιδιού: Παίζεις με το ποντίκι αλλάζοντας "πλακάκια" έτσι ώστε να τοποθετήσεις τρία ή περισσοτερα όμοια στη σειρά (κάθετα ή οριζόντια) γιά να φύγουν, έτσι ώστε να ελευθερώσεις τα κομμάτια τού κάθε χαρτη γιά να περάσεις στο επόμενο στάδιο.
Τέσσερα ή περισσότερα πλακάκια στη σειρά φορτίζουν την ενεργειακή σου ακτίνα πού όταν είναι 100% φορτισμένη μπορεις να ενεργοποιήσεις γιά να διώξει πολλά πλακάκια από το ταμπλώ. Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι.

 

paixnidia atlantis

Μοιράσου αυτό το παιχνιδι Η Χαμένη Ατλαντίδα με τούς φίλους σου!

 

παιχνίδια σελίδα: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15           mobile paixnidia

 Παίξε paixnidia: Αρχική Δράσης Οδήγησης Μόδας Πολεμικά Μαγειρικής 3D / Unity Multiplayer Για Κορίτσια Για Αγόρια Σπορ

copyright 2007-2016 παιχνιδια.com All rights reserved Πνευματικά δικαιώματα για τα paixnidia ανήκουν στους δημιουργούς των παιχνιδιών και δημοσιεύονται εδω με την συγκατάθεσή τους. Σχέδιο και εκτέλεση απο τα παιχνιδια.com. Δωρεάν παιχνίδια για αγόρια, κορίτσια, παιδιά. Free games for boys and girls. Δωρεάν mobile παιχνιδια paixnidia gia agoria kai paixnidia gia koritsia.

Sitemap xml | Privacy Policy - Προσωπικά Δεδομένα

paixnidia games παιχνιδια