παιχνιδια paixnidia games

καινουρια παιχνιδια: Αρχική Δράση Οδήγηση Μόδα Πολεμικά Μαγειρική 3D / Unity Multiplayer Για Κορίτσια Για Αγόρια Σπορ

 

Striker Superstars Ποδόσφαιρο: Ένα φανταστικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι σε 3D περιβάλλον πού μπορείς να παίξεις με άλλους παίκτες ανά τον κόσμο, ή να προσκαλέσεις φίλους να παίξετε μαζί.
Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο στο Unity 3D και θα χρεισατεί να κατεβάσεις ένα πρόσθετο (plug-in) γιά να μπορείς να παίξεις παιχνίδια σε Unity 3D. Ένα απο τα καλύτερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που έχω παίξει προσωπικά.

 

 

Οδηγίες: Οι βασικές κινήσεις γίνονται με WASD, γιά τρέξιμο πάτα SHIFT, με το SPACEBAR δίνεις πάσα ή κανεις τάκλιν. Με ESCape βγαίνεις απο το παιχνίδι.
Μόλις ξεκινήσεις σου δίνεται η ευκαιρία να προπονηθείς για να μάθεις όλες τις λειτουργίες, κινήσεις κ.λ.π. Μόλις είσαι έτοιμος μπορείς να παίξεις. Μπορείς να παίξεις δημιουργώντας λογαριαμό χρήστη (δωρεάν) ή χωρίς.

ποδόσφαιρο 3D striker superstars football

Μοιράσου αυτό το παιχνιδι με τούς φίλους σου!

 

παιχνίδια σελίδα: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15           mobile paixnidia

 Παίξε paixnidia: Αρχική Δράσης Οδήγησης Μόδας Πολεμικά Μαγειρικής 3D / Unity Multiplayer Για Κορίτσια Για Αγόρια Σπορ

copyright 2007-2016 παιχνιδια.com All rights reserved Πνευματικά δικαιώματα για τα paixnidia ανήκουν στους δημιουργούς των παιχνιδιών και δημοσιεύονται εδω με την συγκατάθεσή τους. Σχέδιο και εκτέλεση απο τα παιχνιδια.com. Δωρεάν παιχνίδια για αγόρια, κορίτσια, παιδιά. Free games for boys and girls. Δωρεάν mobile παιχνιδια paixnidia gia agoria kai paixnidia gia koritsia.

Sitemap xml | Privacy Policy - Προσωπικά Δεδομένα

paixnidia games παιχνιδια