παιχνιδια paixnidia games

καινουρια παιχνιδια: Αρχική Δράση Οδήγηση Μόδα Πολεμικά Μαγειρική 3D / Unity Multiplayer Για Κορίτσια Για Αγόρια Σπορ

 

Papa’s Pastaria Μαγειρική

Μια συνεχεια στα
παιχνίδια μαγειρικής και διαχείρισης επιχείρησης του παπα-Λούη. Αυτή την φορά δουλεύεις μάγειρας, φτιάχνοντας χορταστικά Ιταλικά πιάτα με διιάφορα είδη ζυμαρικών και σως.

 

Οδηγίες: (Υπάρχει καθοδήγηση μεσα στο παιχνίδι για το πως παίρνεις και εκτελείς παραγγελίες). Το παιχνίδι παίζεται με το ποντίκι. Κλίκαρε τον πελάτη για να πάρεις την παραγγελία. Κατόπιν κλικάρεις το κουμπί της κουζίνας για να επιλέξεις και να βράσεις τα ζυμαρικά, όσο ζητάει η παραγγελία. Αφου βράσουν και στραγγίξουν, κλικάρεις το κουμπί “Build Station” για να συνεχίσεις με τις σάλτσες, τυριά, κεφτεδάκια ή μανιτάρια, και αφού τελειώσεις δίνεις την παραγγελία στον πελάτη που θα αξιολογήσει την δουλειά σου και θα σε πληρώσει.

 

papa's pastaria cooking game

Μοιράσου αυτό το παιχνιδι Papa’s Pastaria με τούς φίλους σου!

 

παιχνίδια σελίδα: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15           mobile paixnidia

 Παίξε paixnidia: Αρχική Δράσης Οδήγησης Μόδας Πολεμικά Μαγειρικής 3D / Unity Multiplayer Για Κορίτσια Για Αγόρια Σπορ

copyright 2007-2016 παιχνιδια.com All rights reserved Πνευματικά δικαιώματα για τα paixnidia ανήκουν στους δημιουργούς των παιχνιδιών και δημοσιεύονται εδω με την συγκατάθεσή τους. Σχέδιο και εκτέλεση απο τα παιχνιδια.com. Δωρεάν παιχνίδια για αγόρια, κορίτσια, παιδιά. Free games for boys and girls. Δωρεάν mobile παιχνιδια paixnidia gia agoria kai paixnidia gia koritsia.

Sitemap xml | Privacy Policy - Προσωπικά Δεδομένα

paixnidia games παιχνιδια