παιχνιδια paixnidia games

καινουρια παιχνιδια: Αρχική Δράση Οδήγηση Μόδα Πολεμικά Μαγειρική 3D / Unity Multiplayer Για Κορίτσια Για Αγόρια Σπορ

 

Black Navy War 2 - Μαύρη Ναυμαχία 2:

Απο τα καλύτερα παιχνίδια άμυνας που έχουν παιχτεί ποτέ. Ξεκινάς με δύο πυροβόλα στη βάση σου που τα ελέγχεις με τα βελάκια, και πρέπει να στείλεις πλοία, υποβρύχια και αεροπλάνα στην αντίπαλη βάση για να την εξοντώσεις. Τα πλοια τα στελνεις παντώτας τα εικονίδια κατω απο το πεδίο της μάχης, και εκεί επίσης θα πρέπει να αναβαθμίζεις τα διάφορα εργοστάσια για καλύτερα και περισσότερα όπλα.

 

Οδηγίες παιχνιδιού: Με τα βελάκια πάνω - κάτω δίνεις τροχιά στα πυροβόλα σου. Με δεξί -αριστερό επιβλέπεις το πεδίο της μάχης. Με το ποντίκι κλικάρεις για να στείλεις πλοία, υποβρύχια και αεροπλάνα στο πεδίο, να βάλεις καινούρια πυροβόλα στη βάση, και να αναβαθμίσεις τα όπλα σου.

 

black navy war 2 | παιχνιδι Μαύρη Ναυμαχία 2

Μοιράσου αυτό το παιχνιδι “Black Navy War 2” με τους φίλους σου!

 

παιχνίδια σελίδα: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15           mobile paixnidia

 Παίξε paixnidia: Αρχική Δράσης Οδήγησης Μόδας Πολεμικά Μαγειρικής 3D / Unity Multiplayer Για Κορίτσια Για Αγόρια Σπορ

copyright 2007-2016 παιχνιδια.com All rights reserved Πνευματικά δικαιώματα για τα paixnidia ανήκουν στους δημιουργούς των παιχνιδιών και δημοσιεύονται εδω με την συγκατάθεσή τους. Σχέδιο και εκτέλεση απο τα παιχνιδια.com. Δωρεάν παιχνίδια για αγόρια, κορίτσια, παιδιά. Free games for boys and girls. Δωρεάν mobile παιχνιδια paixnidia gia agoria kai paixnidia gia koritsia.

Sitemap xml | Privacy Policy - Προσωπικά Δεδομένα

paixnidia games παιχνιδια